lunes, 25 de agosto de 2008

km 33


Progama de viatges que donen pel canal 33 de Televisió Catalunya.

Cada episodi de trenta minuts ens mostra un viatger diferent i quina és la motivació que el porta a trepitjar un racó de món. Coneixerem un músic atret pel ritme i les platges del Brasil, una actriu estressada que se'n va a l'Índia a fer ioga, una cooperant que volta per Guatemala després de treballar en una ONG.

"km33" mostra diferents maneres de viatjar: des de moure's en bicicleta fins a llogar cotxe amb xofer, de dormir en una hamaca a llogar un apartament en comptes d'anar a un hotel. Viatgers, però, que sempre busquen el contacte amb la població autòctona i viure el país des de dins.

Cada ruta és una història en què les dades es barregen amb pinzellades d'humor i fins i tot algunes situacions surrealistes. Els 10 capítols inclouen també petits reportatges informatius: consells necessaris a l'hora de preparar un viatge, com triar la guia, vacunar-se, evitar monsons o èpoques de pluges, aconseguir visats, etc.

"km33" està realitzat en bona part per l'equip de programes com "Afectes sonors" o "3r 3a". Per tant, el treball d'imatge i muntatge dóna com a resultat un producte personal i estèticament contemporani.


info: km33


pd: se que esta en catalàn si alguien le interesa la posible traducción que no dude en decirlo.


No hay comentarios: